Nieuwe Q-Park parkeergarage in Amersfoort

0

Vanaf 8 december mag parkeergarage Soeverein in Amersfoort zich de 260e parkeerlocatie van Q-Park Nederland noemen. Q-Park neemt de parkeergarage in exploitatie en zal begin 2017 starten met een grondige renovatie, zodat aan de kwaliteitsstandaarden van de marktleider op het gebied van parkeerdienstverlening wordt voldaan.

“Een mooie acquisitie”, bestempelt Mark van Haasteren, algemeen directeur Q-Park Nederland de nieuweling in de Q-Park portfolio. “Q-Park Soeverein ligt op een hele gunstige plek aan de rand van het Amersfoortse stadscentrum. De 575 plaatsen tellende parkeergarage bedient zowel het bovengelegen woon-, werk- en winkelcomplex, als de nabijgelegen bioscoop Vue en het regiokantoor van ABN AMRO. Daarnaast is het een perfecte uitvalsbasis voor bezoekers aan de binnenstad.”

“In Amersfoort zijn we reeds goed vertegenwoordigd met twee parkeergarages en twee P+R-terreinen”, vervolgt Van Haasteren. “Deze vijfde locatie in de Keistad onderstreept nog eens de ambitieuze groeidoelstellingen die we in Nederland hebben.”

 

https://www.q-park.nl/nl/over-q-park/persberichten/articletype/articleview/articleid/3445/nieuwe-qpark-parkeergarage-in-amersfoort

Share.

Comments are closed.