Heliox Group huurt kantoorruimte in Best

0

Heliox Group huurt vanaf 2017 het vrijstaande kantoorgebouw aan de Waal 24-28 op het bedrijventerrein Breeven in Best. Het representatieve gebouw bestaat uit circa 1.450 m² kantoorruimte en 120 m² bedrijfsruimte, inclusief 52 parkeerplaatsen. In de directe omgeving zijn onder andere Rabobank, UPS en Comforte gevestigd.

Heliox is actief in verschillende hightech markten, waaronder automotive, professional products en consumer electronics. De producten variëren van elektronische voedingen voor high-end audio en inverters voor zonnepanelen tot laadinfrastructuur voor elektrische bussen. Heliox heeft circa vijftig medewerkers in Best en heeft zijn productie- activiteiten uitbesteed aan onderaannemers in Europa.

DTZ Zadelhoff, sinds 15 november jl. onderdeel van de Cushman & Wakefield groep, adviseerde Stichting Waaldijke bij deze transactie.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2016/q4-2016/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2016/heliox-group-huurt-kantoorruimte-in-best?page=1&region=

Share.

Comments are closed.