Sectie5 koopt wijkwinkelcentra in Lisse en Raalte

0

Sectie5 Investments NV is, in samenwerking met Adviesgroep Reyersen van Buuren bv, op 16 november jl. vastgoedbeleggingsfonds Hofstede Vastgoedfonds gestart. Het fonds belegt in een wijkwinkelcentrum in Lisse met onder meer een Jumbo-supermarkt en een Dirk-supermarkt en in een wijkwinkelcentrum in Raalte met onder meer een Jumbo-supermarkt.

Voor het beleggingsfonds met een omvang van € 17.340.000 werd binnen vijf dagen het eigen vermogen opgehaald van € 6.840.000. De aankoop is conform de strategie van Sectie5 om een portefeuille op te bouwen met supermarkten en (wijk)winkelcentra.

Hofstede Vastgoedfonds is het zevenentwintigste fonds dat Sectie5 opricht. De beleggingsportefeuille heeft een waarde van ruim 715 miljoen euro. Eerder dit jaar werden reeds enkele winkelcentra verkocht met een waarde van circa 100 miljoen euro.

Namens Sectie5 traden Lexence en Brands op als juridisch adviseur. Lexence trad tevens op als notaris. Rechtstaete adviseerde op fiscaal gebied en Deloitte als accountant.

 

http://www.sectie5.nl/nieuws/

Share.

Comments are closed.