NEOS Business Services B.V. huurt in kantoorgebouw Hofplein Offices

0

NEOS Business Services B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten voor de huur van 500 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 21e verdieping van Hofplein Offices aan het Hofplein 20 te Rotterdam met bijbehorende parkeerplaatsen.

NEOS Business Finance is in 2012 opgericht en biedt institutionele beleggers toegang tot een platform dat alternatieve financiering voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf (MKB) arrangeert. Het bedrijf heeft een unieke aanpak om het MKB toegang te geven tot kleine tot middelgrote leningen via een gestandaardiseerd uitgifte- en leningsvoorwaardenproces.

Hofplein Offices heeft het afgelopen jaar, mede door de opening van Spaces, een succesvolle transformatie ondergaan tot een van de meest vooruitstrevende multi-tenant werkomgevingen in Rotterdam. Door het geboden flexibel werkconcept met talloze aanvullende voorzieningen hebben de afgelopen periode reeds een groot aantal kleine, middelgrote en multi-nationale ondernemingen gekozen voor een vestiging in Hofpoort.

De Mik Bedrijfshuisvesting trad in deze transactie op namens gebouweigenaar PPF real estate. NL asset management verzorgt het asset management voor het gebouw.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.