DHG verhuurt 3.200 m² kantoorruimte en 2.500 m² bedrijfsruimte aan Radio Holland Group

0

DHG en Radio Holland Group hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe huurovereenkomst. Radio Holland Group zal het volledig gerenoveerde object aan de Droogdokweg 71 te Rotterdam gaan huren en tekende een langlopende huurovereenkomst.

In totaal zal Radio Holland 3.200 m² kantoorruimte huren aan de Droogdokweg 71.

Eerder dit jaar vertrok huurder Vopak Agencies na 15 jaar van de Droogdokweg 71 naar het, door DHG, nieuw ontwikkelde kantoorpand van ca. 4.000 m² aan de Havenstraat 21 in Schiedam. Na het vertrek van Vopak Agencies is het pand aan de Droogdokweg 71 door DHG geheel gerenoveerd en verduurzaamd.

Radio Holland huurde eerder een locatie met kantoren en bedrijfsruimte aan de Eekhoutstraat in Rotterdam maar zal in januari 2017 haar intrek nemen in het gerenoveerde kantoorpand aan de Droogdokweg. De voor Radio Holland ontwikkelde hal van ca. 2.500 m² aan de Eekhoutstraat zal door Radio Holland de komende 5 jaar worden teruggehuurd. De teruggeleverde overige panden op het terrein zullen door DHG worden herontwikkelt. DHG bekijkt momenteel de mogelijkheden hiervoor.

Door het meebewegen in de wensen van beide huurders heeft DHG zowel Vopak Agencies als Radio Holland weten te behouden in de portefeuille een kunnen voorzien van een nieuw ontwikkelde en geheel passende kantoorruimte.

Met de verhuur aan Radio Holland is de Droogdokweg in Rotterdam volledig verhuurd. Radio Holland werd bij deze transactie geadviseerd door Parc Makelaars uit Rotterdam.

OVER RADIO HOLLAND
Radio Holland is toonaangevend in de wereldwijde maritieme markt als full-service aanbieder en system integrator van innovatieve en energie efficiënte technologische oplossingen voor het hele schip. Met ruim 85 vestigingen in 30 landen, dichtbij scheepsbouwcentra en langs de scheepvaartroutes, is Radio Holland wereldwijd actief.

RH Marine Group, voorheen bekend als Imtech Marine, werd opgericht in november 2015 na een overname door Parcom Capital en Pon Holdings.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.