Leyten levert laatste blok Koningsplein Ridderkerk op en verhuurt aan Proeflokaal Bregje

0

Leyten levert komende week het laatste blok aan het Koningsplein in Ridderkerk op. Het Kuyperhof-blok bestaat uit 46 appartementen en ca. 575 m² commerciële ruimte aan het Koningsplein. Eerder ontwikkelde Leyten al de twee Koningshof-blokken met 100 koopappartementen en ruim 6500 m² commerciële voorzieningen waarvan Leyten ook eigenaar is.

De 46 appartementen van de Kuyperhof zijn verkocht. Voor 320 m² van de commerciële ruimte heeft Leyten een langjarige huurovereenkomst met Proeflokaal Bregje gesloten. Proeflokaal Bregje is een nieuwe franchiseformule die ontwikkeld is door de oprichters van de succesvolle franchiseformule ‘La Cubanita’. De nieuwe formule staat voor lekker en betaalbaar eten in een sfeervolle omgeving. Proeflokaal Bregje zal begin 2017 haar deuren aan het Koningsplein openen. Er is nog ca. 250 m² aan commerciële ruimte beschikbaar voor horeca of een andere commerciële invulling.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?