Zeven nieuwe verhuurtransacties Spijkenisse Centrum

0

Colliers International REMS Retail B.V. heeft namens het CBRE Dutch Retail Fund diverse verhuurtransacties gerealiseerd in winkelcentrum De Stadhuispassage in Spijkenisse.

De door faillissement van Foto Klein leeggekomen unit (162 m²) aan de Stadhuispassage 11 is verhuurd aan Boekenvoordeel B.V. Laatstgenoemde partij huurde de Stadhuispassage 1 (224 m²) die na vertrek van Boekenvoordeel aansluitend is gesplitst in 2 units. Deze zijn verhuurd aan Yes Kapsalons (107 m²) en Kippie B.V. (117 m²). Voorts is de door modeformule Gelco verlaten winkel aan de Stadhuispassage 8 (115 m²) verhuurd aan de plaatselijk bekende modeformule Chique en Stoer B.V. Ook is met een tweetal zittende huurders overeenstemming bereikt over verlenging van de huurovereenkomst. Het gaat hier om Sport 2000 (285 m²) en Bakker van der Breggen (113 m²). In alle gevallen is er sprake van een nieuwe huurtermijn van 5 jaar. Met Sport 2000 is een nieuw contract voor 10 jaar gesloten. In de Stadhuispassage Spijkenisse is er na deze transacties geen sprake van leegstand.

Net buiten de Stadhuispassage heeft Colliers International REMS Retail B.V. namens het CBRE Dutch Retail Fund per 1 augustus aan de Uitstraat 105 een deel ter grootte van 281 m² van de voormalig door Miss Etam gehuurde ruimte kunnen verhuren aan Only Stores Holland B.V.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2016/05-10-2016-zeven-nieuwe-verhuurtransacties-spijkenisse-centrum

Share.

Comments are closed.