Amvest koopt 250 woningen in ‘The Green Campus’

0

Borghese Real Estate en COD herontwikkelen “The Green Campus” aan het Maanplein in Den Haag tot een dynamisch woon-werkgebied. Met Amvest is de turnkey-koopovereenkomst gesloten voor 250 appartementen.

De appartementen worden gerealiseerd middels de herontwikkeling van 5 leegstaande kantoorgebouwen. De vrije sector huurwoningen worden turnkey afgenomen door Amvest Investment Management namens een van haar klanten. De bouw start naar verwachting in het voorjaar van 2017.

Borghese Real Estate en COD hebben The Green Campus onlangs aangekocht. The Green Campus is een grootschalig kantorencomplex dat is ontwikkeld voor KPN in de periode van 1999 tot 2001. De Campus bestaat uit twaalf gebouwen van in totaal 80.000 m² en is gelegen in een unieke, parkachtige omgeving met waterpartijen en terrassen. Tevens is het volledige complex gebouwd op een ondergrondse parkeergarage welke ruimte biedt aan 950 parkeerplaatsen. Het complex zal herontwikkeld worden tot een gebied met een mix van wonen en werken, passend in de totale herontwikkeling van het gebied De Binckhorst.

 

http://www.amvest.nl/nieuws/amvest-koopt-250-woningen-in-the-green-campus/

Share.

Comments are closed.