Westplan introduceert 55e fonds

0

Westplan introduceert haar 55e fonds; Accent Cheshire Bridge in Atlanta. Het fonds investeert in 437 nieuw te bouwen huurwoningen aan twee zijden van Cheshire Bridge Road. Hiermee investeert Westplan ruim 27 miljoen dollar aan eigen vermogen in deze ontwikkeling in Atlanta.

Het gebied rondom de locatie is volop in ontwikkeling gezien de unieke ligging tussen de drie grote economische centra van Atlanta; Buckhead, Midtown en Downtown. Nadat de woningen gebouwd en verhuurd zijn, zal het complex worden verkocht aan een eindbelegger. Naar verwachting zal de looptijd van het fonds drie jaar bedragen.

“Work and play“
Taco Ulrich, directeur van Westplan: “De economie in onze thuisstad Atlanta is goed en dit betekent bevolkingsgroei en veel nieuwe banen. Met ons nieuwe complex spelen we in op de toenemende vraag van huurders die graag betaalbaar in de stad willen wonen en dichtbij het werk. En daarnaast ook in de buurt van restaurants, parken en winkels, oftewel “work and play”.

Inmiddels is een zeer groot deel van het eigen vermogen al door bestaande relaties toegezegd, zodat we volgens planning kunnen gaan bouwen.

 

http://www.westplan.nl/nieuws/394-westplan-introduceert-55e-fonds

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?