Kantoorgebouw La Voie volledig verhuurd met Hanz

0

PingProperties heeft kantoorgebouw La Voie, gelegen aan het Hanzeplein te Zwolle, volledig verhuurd. Het kantoorgebouw kwam per 2014 geheel leeg te staan waarna de samenwerking met City Developer-S en Storm in Ontwikkeling is gestart voor het realiseren van Hanz, een clustering van ondernemers, onderwijs en overheid rondom het thema Innovatie. De gezamenlijke investering van PingProperties en Hanz heeft ertoe geleid dat per augustus 2016 de laatste 1.100 m² is verhuurd waarmee de 5.000 m² kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen volledig verhuurd zijn.

Hanz is hét innovatieve bedrijfsverzamelconcept van de Regio Zwolle. Ruim 35 ondernemers en instellingen hebben hier al onderdak gevonden. Hanz onderscheidt zich door een actief beleid om de deelnemers aan elkaar en aan elkaars netwerken te koppelen. Ook de inrichting van Hanz is volledig ingericht op elkaar ontmoeten. Dit leidt tot samenwerkingen en nieuwe producten en diensten.
Daarnaast heeft Hanz faciliteiten als een receptie en op de begane grond bevindt zich ‘bij Hanz,’, een plek met een eigen charme om te ontmoeten, werken en studeren. Dagelijks lunch- en borrelfaciliteiten met werk- en studieplekken voor ondernemers, freelancers, startups & studenten.

Het gebouw ligt in het gebied ‘Hanzeland’, gelegen aan de A28 en op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station in Zwolle, waardoor het zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer uitstekend te bereiken is. Hanz is een belangrijke eerste stap in het ontwikkelen van Hanzeland 2.0; het bruisende en innovatieve centrum van de Regio Zwolle.

 

http://pingproperties.com/persberichten/pressrelease-203

Share.

Comments are closed.