NSI ontvangt een ‘Gold Medal’ op de EPRA conferentie

0

NSI N.V. (“NSI”) heeft op de EPRA conferentie 2016 in Parijs voor de 3e keer op rij een ‘gold medal’ ontvangen voor het jaarverslag 2015. Deze “award” wordt uitgereikt aan de ondernemingen die het best invulling hebben gegeven aan de Best Practice Recommendations (BPR) van EPRA die ten doel hebben de transparantie en consistentie van de financiële rapportage te verhogen.

Over EPRA
De EPRA is de European Public Real Estate Association. De missie van de EPRA is om beursgenoteerd vastgoed te promoten, te ontwikkelen en te vertegenwoordigen. EPRA streeft er naar om ‘best practices’ vast te stellen op het gebied van rapportage en corporate governance, om de kwaliteit van informatie aan beleggers te verbeteren en om een platform te creëren for discussie en besluitvorming op onderwerpen die belangrijk zijn voor de toekomst van de sector.

Een kopie van het volledige rapport (alleen in het engels) is te vinden op http://www.epra.com/bpr

 

http://www.nsi.nl/nl/nieuws/nsi-ontvangt-een-gold-medal-op-de-epra-conferentie

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?