Nieuwe huurders voor Gelderlandplein

0

Kroonenberg Groep heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Esprit voor een winkelruimte van 285 m² op het centrale plein van winkelcentrum Gelderlandplein. Esprit is een internationaal fashion label, dat sinds 1968 staat voor stijl en kwaliteit. Esprit opent de winkel met dames- en kinderkleding in het najaar.

Ook zal Bles Concept zich vestigen op het centrale plein. Deze nieuwe boetiek van Jos Bles zal een exclusieve collectie hoogwaardige damesmode voeren. De winkel zal in het najaar open gaan.

Met delicatessenwinkel Kaas en Zo werd een langjarige huurovereenkomst voor een winkel van 40 m² bij de entree aan de Van Leijenberglaan. Kaas en Zo heeft een rijk assortiment aan hollandse-, boeren- en buitenlandse kazen met daarbij een passende selectie aan wijn. Tevens branden zij dagelijks verse noten. De winkel heeft 1 september haar deuren geopend.

Op het Gelderlandplein is recent de verbouwde en vergrote Albert Heijn XL heropend. De winkel voegde 500 m² extra winkelruimte toe. Hiermee ontstond de mogelijkheid om on-der meer een grote verse visafdeling toe te voegen.

Intersport Duo wordt momenteel ook verbouwd. De winkel wordt 400 m² groter en zal een uitgebreider assortiment gaan voeren. De nieuwe winkel opent begin 2017, in de tussentijd is de bestaande winkel gewoon open.

Het horeca aanbod werd afgelopen periode verder uitgebreid met Bistro GP, waar het winkelend publiek terecht kan voor ontbijt, lunch en diner of een kopje thee tussendoor.

Kroonenberg Groep wordt in de verhuur van het Gelderlandplein geadviseerd door KroesePaternotte en Cushman & Wakefield.

 

http://www.kroonenberg.nl/nl/nieuws/347/nieuwe-huurders-voor-gelderlandplein

Share.

Comments are closed.