14 bedrijfsruimtes verkocht in het bedrijfsverzamelgebouw ’t Eeftink te Enschede

0

Boers&Lem Vastgoedconsultants heeft collegiaal met Snelder Zijlstra bedrijfsmakelaars 14 bedrijfsruimtes verkocht op het nieuwe bedrijventerrein ’t Eeftink aan de Zuiderval, ten zuiden van het centrum van Enschede.

Dit bedrijfsverzamelgebouw is ontwikkeld door Pebem Vastgoed uit Rijssen en gerealiseerd door aannemersbedrijf Mulder uit Beckum. Het gebouw bestaat uit bedrijfsunits welke variëren in omvang van circa 45 m² tot circa 210 m². De oplevering is naar verwachting begin oktober a.s.

Boers&Lem bracht de verkooptransacties tot stand namens Pebem Vastgoed in collegiale samenwerking met Snelder Zijlstra bedrijfsmakelaars.

 

https://www.boersenlem.nl/nieuws/14-bedrijfsruimtes-verkocht-in-het-bedrijfsverzamelgebouw-t-eeftink-te-enschede

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?