JD Sports neemt winkel Perry Sport over in Piazza Center Eindhoven

0

JD Sports heeft de winkelruimte van Perry Sport overgenomen in Piazza Center Eindhoven. Het retailbedrijf heeft met Piazza Invest B.V. een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de bestaande 2.000 m² winkelruimte van Perry Sport in winkelcentrum Piazza te Eindhoven. Het Britse bedrijf heeft een aantal winkels uit de ketens van Perry Sport en Aktie Sport overgenomen, waaronder nu dus ook de vestiging van Perry Sport in Piazza Center. Hiermee blijft de formule van Perry Sport behouden in Piazza Center.

JD Sports is dé toonaangevende retailer in sportkleding, casual kleding en sneakers in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

In april tekende Piazza Invest al een 10-jarige huurovereenkomst met de Franse sportformule Decathlon voor 1.200 m² winkelruimte, nadat Zara eerder ook al een langjarige huurovereenkomst tekende voor een megastore binnen winkelcentrum Piazza.

Piazza Invest B.V. verwacht binnenkort nog meer langjarige huurovereenkomsten af te gaan sluiten.

Eigenaar Piazza Invest B.V werd bij de verhuur geadviseerd door Berkhouwe Vastgoed en JLL.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/849/jd-sports-neemt-winkel-perry-sport-over-in-piazza-center-eindhoven

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?