Van Omme & De Groot toegetreden tot NEPROM

0

De NEPROM, vereniging van projectontwikkelaars verwelkomt Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers als nieuw lid. Met dit onvervalst Rotterdamse familiebedrijf versterkt de NEPROM haar netwerk en toont zij dat zeer uiteenlopende bedrijven zich bij de vereniging thuis voelen. De passie voor en het professioneel beoefenen van het vak projectontwikkeling is wat hen bindt.

Van Omme & De Groot is een middelgrote, ontwikkelende bouwer met ruim 100 personeelsleden, die mede door prijsvragen te winnen en grondposities te verwerven aan een serie ambitieuze projecten werkt. Van Omme & De Groot werkt op dit moment als ontwikkelaar aan onder andere diverse woningbouwprojecten in Rotterdam, Aalsmeer, Amersfoort, Zeist en Groningen en een utiliteitsproject in Rotterdam-Waalhaven. De ontwikkeling en realisatie van het Centrumplan Newport in Rotterdam-Nesselande van Van Omme & de Groot in samenwerking met Multi, AM en Lithos Bouw, is in 2011 bekroond met de NEPROM-prijs voor Locatieontwikkeling.

Marco Dijkshoorn, hoofd projectontwikkeling van Van Omme & De Groot: “We zijn hard op weg naar ons honderdjarig jubileum. Die lange historie heeft ons een enorme dosis aan ervaring opgeleverd. Maar ouderwets zijn we allerminst. Hoewel veel loyale werknemers reeds lang bij de firma betrokken zijn, laten we ons ook graag verfrissen door jonge aanwas en zijn we vertrouwd met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BIM en LEAN-bouwen. Het gezegde ‘geen woorden, maar daden’ klinkt ons als muziek in de oren. Aanpakken. Bikkelen. De mouwen opstropen. Rotterdamser kan het haast niet. We zijn ook helder in onze communicatie. Duidelijk, zeggen waar het op staat. Met ons weet je altijd waar je aan toe bent.”

De NEPROM vernieuwt
Het lidmaatschap van de vereniging staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. Voorheen had de NEPROM de naam de vereniging van de grote ontwikkelaars te zijn, maar de vereniging verandert en heeft het lidmaatschap ook opengesteld voor andere professionele opdrachtgevers, waarbij de contributiestructuur is aangepast. De vereniging vernieuwt zich voortdurend en maakt ook de slag naar de nieuwe generatie ontwikkelaars.

 

http://www.neprom.nl/Lists/Nieuws/artikel.aspx?ID=1408&Source=%2fnieuws%2fdefault.aspx

Share.

Comments are closed.