AM geeft startsein bouw volgende fase Villapark Eikelenburgh in Rijswijk

0

Wethouder Van der Meij verricht officiële handeling.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft vrijdag 2 september tijdens een feestelijk bijeenzijn voor kopers en andere betrokkenen het startsein voor de bouw van 22 woningen in het project Villapark Eikelenburgh in Rijswijk. Het betreft hierbij de realisatie van verschillende typen royale herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande villa. Wethouder Ronald van der Meij verricht hierbij de officiële handeling. Belangstellenden zijn in de gelegenheid gesteld om online hun woningvoorkeur voor deze fase aan te geven. Hiermee is het actuele aanbod zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van toekomstige bewoners. De woningen zijn onderdeel van de vierde fase en bevinden zich rond het centrale park en richting de Sir Winston Churchilllaan. Op dit moment zijn er nog enkele woningen beschikbaar.

Villapark Eikelenburgh
Villapark Eikelenburgh ligt in het gebied tussen de Sir Winston Churchilllaan, de Mgr. Bekkerslaan en de Rijner Watering. Het betreft de transformatie van het voormalige twaalf hectare grote kassengebied aan de westkant van Rijswijk naar een woongebied. In het eerste plandeel zijn 52 woningen gerealiseerd en zijn er vijftien woningen in aanbouw. De ontwikkeling betreft in totaal circa driehonderd woningen, die in verschillende fasen in verkoop worden gebracht. Het plan biedt een divers woonprogramma met vrijstaande villa’s, herenhuizen en twee-onder-één-kap woningen. De woningen in de wijk hebben alle een architectuur van de Nieuwe Haagse School en zijn naar een ontwerp van Van Egmond Totaal Architectuur.

Het woningaanbod in deze fase bestaat uit zeven herenhuizen, veertien twee-onder-kap-woningen en een vrijstaande villa. De prijzen zijn vanaf € 417.500 tot € 609.500 v.o.n. De royale woonoppervlaktes variëren van 155 m² tot en met 198 m² op kavels van 198 m² tot en met 549 m2². De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

Op www.villaparkeikelenburgh.nl is meer informatie te vinden over het project.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.