Volledig hernieuwe editie Vastgoedrekenen met Spreadsheets

0

Nieuwe editie Vastgoedrekenen met Spreadsheets: al 17 jaar de basis voor het nemen van goede investeringsbeslissingen in vastgoed.

Met trots presenteren we de nieuwe, volledig herziene editie van het studieboek Vastgoedrekenen met Spreadsheets, geschreven door Fakton.

“In vastgoedrekenen met spreadsheets leert men de basis van het vertalen van informatie tot inzicht. Dit is nodig om nu en in de toekomst te gebruiken bij het maken van investeringsanalyses. Goed investeren vergt in de toekomst structureel een analytische kijk. Iets wat we beter maar niet kunnen overlaten aan de whizzkids binnen ons bedrijf“, aldus prof.dr. Dirk Brounen (Tilburg University) in het voorwoord van het boek.

Bijdrage aan professionalisering
In 17 jaar tijd heeft dit studieboek in Nederland en België een daadwerkelijke bijdrage geleverd aan de professionalisering van de vastgoedmarkt, door het bieden van heldere financiële analysemodellen voor vastgoedprojecten, met behulp van Excel. Het is een bestseller met al meer dan 10.000 verkochte exemplaren.

Kasstroomdenken
Tot eind jaren negentig waren vuistregels zoals de BAR, NAR en ‘10 keer de huur, is niet duur’ gemeengoed. Dankzij het aanhoudende pleidooi van mensen als Wim Rust, auteur van de allereerste editie, en de groeiende financiële belangen in de vastgoedmarkt is het kasstroomdenken niet meer weg te denken uit onze vastgoedmarkt.

Al vanaf de eerste editie in 2000 wordt het boek ‘Vastgoedrekenen met Spreadsheets’ gedoceerd bij MRE-opleidingen, hogescholen en praktijkcursussen in zowel Nederland als België.

 

 

https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=30347&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fvastgoedrekenen-met-spreadsheets%2F9200000061580934%2F&name=Vastgoedrekenen

Share.

Comments are closed.