ING verhuist in Arnhem

0

ING heeft haar huurovereenkomst voor de locatie aan het Kroonpark 6 in Arnhem-Zuid verlengd. Ook huurt ING per medio 2016 twee verdiepingen kantoorruimte in de Parktoren. Vorig jaar verkocht ING haar locatie aan de Velperweg aan Borghese voor herontwikkeling naar woningen.

In Arnhem-Zuid huurt ING 2.250 m² kantoorruimte en 45 parkeerplaatsen van het Duitse vastgoedfonds SEB ImmoInvest. In de Parktoren, direct aan het Centraal Station van Arnhem huurt ING 1.100 m² kantoorruimte en 24 parkeerplaatsen van Chalet Group.

ING werd bij zowel de huurverlenging als de huur geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2016/q3-2016/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2016/ing-verhuist-in-arnhem?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?