Kantoorgebouw aan Europaweg in Groningen verkocht

0

Het kantoorgebouw aan de Europaweg 31-35 in Groningen is verkocht aan een groep particuliere beleggers. Het gebouw, met een oppervlakte van circa 6.800 m² en de beschikking over ongeveer 160 parkeerplaatsen, is een van de laatste kantoorgebouwen uit de TCN-portefeuille. Het object ligt binnen de stadsring van Groningen en is volledig verhuurd aan onder andere TKP Investments, Ordina en MVGM.

In 2010 is het gebouw volledig gestript en gerenoveerd. Door onder andere de aanwezigheid van een WKO-installatie, heeft het object nu energielabel A. De grote belangstelling voor het gebouw laat zien dat er ook buiten de randstad een beleggingsmarkt is voor hoogwaardige kantoorgebouwen op aantrekkelijke locaties.

De verkoop vond plaats in opdracht van de curator mr. A. van Schee, verbonden aan van Benthem & Keulen, en werd tot stand gebracht door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2016/q3-2016/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2016/kantoorgebouw-aan-europaweg-in-groningen-verkocht?page=1&region=

Share.

Comments are closed.