Wereldrestaurant Watertuin komt naar In de Bogaard

0

NSI is tot overeenstemming gekomen met Wereldrestaurant Watertuin, een internationale keten, voor verhuur van de gehele 1e verdieping van de Sterpassage in winkelcentrum In de Bogaard te Rijswijk. Restaurant Watertuin biedt een eigentijds, uniek, all inclusive concept aan voor zowel ontbijt, lunch als diner. NSI en Watertuin zijn een vijftienjarige huurovereenkomst overeengekomen waarbij een deel van de circa 5.000 m² wordt ingericht als speelparadijs.

De komst van Watertuin past in de breed gedeelde ambitie om het aanbod van In de Bogaard breder en aantrekkelijker te maken, zodat winkelende bezoekers er langer willen (ver)blijven. Met het oog daarop – en vanwege de toenemende belangstelling van ondernemers voor horeca-activiteiten in het winkelcentrum – heeft de gemeente in 2015 een nieuwe horeca- en terrassenvisie opgesteld. Met als doel om de groei van horeca en terrassen mogelijk te maken, en tegelijkertijd grip te houden op de ruimtelijke kwaliteit en de levendigheid in het gebied. De gemeentelijke visie bevat voldoende flexibiliteit om ook toekomstige ontwikkelingen in het stadscentrum de kans en de ruimte te geven.

De vestiging in Rijswijk wordt de 4e Watertuin in Nederland, na Naaldwijk, Schiedam en Spijkenisse. Watertuin is een eersteklas ‘all you can eat’‐concept, voor een betaalbare prijs, in een eigentijdse wereldse omgeving. Vanuit een centrale bereidingskeuken wordt een uitgebreid assortiment aan gerechten bereid en verspreid naar de verschillende vestigingen van Watertuin.

De komende tijd zullen partijen gezamenlijk optrekken in de verdere uitwerking van de plannen en het bijbehorende vergunningentraject.

 

http://www.nsi.nl/nl/nieuws/wereldrestaurant-watertuin-komt-naar-in-de-bogaard

Share.

Comments are closed.