100.000ste bezoeker De Trap, Rotterdam

0

Rotterdam viert de stad! verwelkomt 100.000ste bezoeker.

Tien dagen geleden werd hij door burgemeester Aboutaleb geopend, De Trap naar het dak van het Groot Handelsgebouw. Inmiddels is de steigerinstallatie op het Stationsplein, naar een idee van architectenbureau MVRDV, uitgegroeid tot een geweldige publieksattractie van de culturele manifestatie Rotterdam viert de stad! Ruim duizend bezoekers per uur maken dagelijks de klim naar boven om daar te genieten van het prachtige uitzicht over de stad. Vanmiddag werd de 100.000ste beklimmer door wethouder Adriaan Visser op feestelijke wijze onthaald met een uitgebreid Rotterdams cadeaupakket.

Mevrouw Eijer uit Utrecht werd compleet verrast toen zij de eerste stap op De Trap zette. Met 100.000 bezoekers op de teller, brak er een feestelijk moment uit. “We hadden hoge verwachtingen van De Trap als attractie en het dak van het Groot Handelsgebouw als unieke uitkijkpost, maar deze bezoekersaantallen hebben al onze verwachtingen nu al ruimschoots overtroffen”, aldus Johan Moerman, directeur Rotterdam Festivals. Om dat te vieren werd mevrouw Eijer op woensdagmiddag door wethouder Visser onthaald met een grote bos bloemen, een fles champagne van het Luchtcafé en een compleet Rotterdams cadeaupakket. Inclusief een luxe hotelovernachting voor twee personen in The Manhattan hotel, direct gelegen aan het Stationsplein, met uitzicht op De Trap en een uitgebreid ontbijtbuffet. Het pakket is verder voorzien van leuke Rotterdam items als de Rotterdam Welcome Card, de Lonely Planet mini guide, een Rotterdam mok, de 100%, Rotterdam reisgids en het Rotterdam viert de stad! 75 verhalenboek.

De Trap blijft geopend tot en met 12 juni. Iedereen is dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur welkom voor een bezoek. De entree is gratis.

 

http://ghg.nl/nl/nieuws/100000ste-bezoeker-de-trap/

Share.

Comments are closed.