Ramboll Group gunt Colliers International wereldwijd vastgoedmandaat

0

Wereldwijd ingenieurs-, ontwerp- en adviesbureau benoemt Colliers tot vastgoedadviseur

De wereldwijde vastgoedadviseur Colliers International is door de Ramboll Group aangesteld om de huuradministratie en het transactiebeheer van al het vastgoed van de groep over de hele wereld te verzorgen en als strategisch adviseur op te treden.
EMEA Corporate Solutions Director Ernie Himsl bij Colliers International gaf als commentaar: “Ramboll is een wereldwijde speler dus het winnen van deze gunning om hen over de hele wereld te mogen vertegenwoordigen is een prachtige kans voor Colliers International.”

“Onze grensoverschrijdende aanpak zorgt ervoor dat we in staat zijn in te spelen op Ramboll’s specifieke behoeften in alle landen waar het bedrijf sterk vertegenwoordigd is. Daarnaast stelt het ons in staat een constante dienstverlening in alle markten te kunnen bieden. We kijken uit naar de samenwerking met het Global Facility Management & Real Estate team om de productiviteit van het Ramboll vastgoed te verbeteren door middel van het verhogen van de operationele efficiëntie op alle kantoren over de hele wereld.”

Ramboll is een internationaal ingenieursbureau met 13.000 werknemers, een omzet van 1,45 miljard Euro en kantoren in 35 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken. Ramboll is sterk vertegenwoordigd in de Scandinavische landen, Noord-Amerika, continentaal Europa, het Midden-Oosten en India met daarbij een flink aantal vestigingen in Azië, Australië, Zuid-Amerika en sub-Saharaans Afrika.

De CFO van de Ramboll Group, Michael Rosenvold: “Wij zijn zeer enthousiast over deze samenwerking met Colliers International. We zien onze toekomst als ‘één team’, dat de handen ineen slaat en zich samen inspant om het beste uit ons vastgoedportfolio te halen en daarmee de productiviteit te verhogen.”

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2016/18-05-2016-ramboll-group-gunt-colliers-international-wereldwijd-vastgoedmandaat

Share.

Comments are closed.