Colliers International publiceert sterke resultaten over eerste kwartaal

0

Samenvatting wereldwijd:
Colliers International behaalde in het eerste kwartaal van 2016 een omzet van $376.1 miljoen, een stijging van 12% (17% in lokale valuta) ten opzichte van hetzelfde kwartaal in het voorgaande jaar. De gecorrigeerde EBITDA bedroeg $22.2 miljoen, een stijging van 52% (60% in lokale valuta).

Samenvatting EMEA: De EMEA regio boekte in het eerste kwartaal van 2016 een omzet van $98.9 miljoen, vergeleken met $81.7 miljoen in hetzelfde kwartaal van vorig jaar, wat neerkomt op een stijging van 21% (26% op basis van lokale valuta).
De interne groei werd gedreven door sterke outsourcing & adviesinkomsten, met name in Frankrijk waar verschillende grote project management opdrachten dit kwartaal van start gingen. Daarnaast waren er in Duitsland hogere makelaardij inkomsten.

Jay S. Hennick, Chairman en Chief Executive Officer van Colliers International Group Inc. gaf als commentaar op de resultaten: “Colliers rapporteerde in dit seizoensgebonden, altijd tragere eerste kwartaal sterke resultaten met een solide groei zowel intern als voortkomend uit overnames. Onze omzetvooruitzichten blijven een afspiegeling van aanzienlijke bedrijvigheid in al onze verschillende service lines, met over het algemeen stabiele omstandigheden in de meest belangrijke markten. Met onze strikte groeistrategie, onze gerenommeerde reputatie van succes en sterke financiële balans, heeft Colliers International een betere positie dan ooit om in de komende jaren onze wereldwijde activiteiten verder uit te bouwen.”

Lees het volledige persbericht.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2016/11-05-2016-colliers-international-publiceert-sterke-resultaten-over-eerste-kwartaal

Share.

Comments are closed.