MK2 Audiovisueel huurt nieuw hoofdkantoor in Breda

0

Het bedrijfsgebouw aan het Minervum 7020 in Breda is langjarig verhuurd aan MK2 Audiovisueel. Het gebouw op bedrijventerrein Hoogeind in Breda bestaat uit 1.422 m² kantoorruimte en 2.430 m² bedrijfsruimte.

MK2 Audiovisueel is een onafhankelijke partner als het gaat om AV/ICT-oplossingen. MK2 zorgt voor zowel vaste als tijdelijke audiovisuele oplossingen en verzorgt daarnaast advies, installatie, service en opleiding met betrekking tot audiovisuele en ICT-gerelateerde vraagstukken.

De organisatie opereert landelijk en heeft het gebouw gehuurd om in Breda zijn nieuwe hoofdkantoor te vestigen. De drie huidige locaties van MK2 in Breda worden vanaf medio oktober 2016 samengevoegd op de nieuwe locatie, zodat alle onderdelen van de organisatie zich onder een dak bevinden.

De verhuurder werd bij deze transactie, in collegiale samenwerking met Van der Sande Van Opstal, geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2016/q2-2016/transactieberichten-uit-het-tweede-kwartaal-van-2016/mk2-audiovisueel-huurt-nieuw-hoofdkantoor-in-breda?page=1&region=

Share.

Comments are closed.