Regus breidt uit met rijksmonumentale villa ‘De Oorsprong’ in Utrecht

0

Regus huurt vanaf 1 mei kantoorvilla ‘De Oorsprong’ van ruim 1.200 m² kantoorruimte aan het Oorsprongpark 12 in Utrecht. De villa is, met zijn ligging dichtbij de Maliebaan, een van de meest representatieve kantorenlocaties van Utrecht.

De karakteristieke villa werd in 1823 gebouwd als woonhuis en heeft door de jaren heen gefungeerd als bejaardentehuis, Universiteitsgebouw en kantoor. Het 19e-eeuwse rijksmonument is de afgelopen 24 jaar in gebruik geweest door DTZ Zadelhoff. De villa dankt zijn bijzondere naam aan de oorsprong van de rivier de Vecht die hier zou liggen.

De gehele villa van 1.200 m², verdeeld over vier bouwlagen, gaat Regus beschikbaar stellen aan zakelijke professionals. Professionals kunnen gebruikmaken van de business lounge, vergaderruimtes en gedeelde en vaste kantoorruimtes. De uitbreiding is voor Regus een mooie stap om te voldoen aan de toenemende vraag naar flexibele werkplekken en past binnen de ambitie om te blijven groeien.

Regus is ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken. Het Regus-netwerk van 2.800 vestigingen in 106 landen en 977 steden bedient 2,3 miljoen leden. In Nederland heeft de organisatie 82 centra.

Regus werd bij deze transactie vertegenwoordigd door CBRE. De verhuurder, Brouwershoff, werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2016/q2-2016/transactieberichten-uit-het-tweede-kwartaal-van-2016/regus-breidt-uit-met-rijksmonumentale-villa-de-oorsprong-in-utrecht?page=1&region=

Share.

Comments are closed.