Savills aangesteld om twee Marathon portefeuilles te beheren

0

MCAP Global Finance (UK) LLP (“MCAP”)* heeft internationale vastgoedadviseur Savills de opdracht gegeven om twee vastgoedportefeuilles in Nederland te beheren.

De Phoenix en Maxima portefeuilles vormen samen 33 panden verdeeld over het hele land, met een totale oppervlakte van 256.653 vierkante meter. De Phoenix portefeuille omvat 19 kantoren met een totale oppervlakte van 118.653 vierkante meter en zijn eigendom van Bryant Park Nederland Acquisition I BV. De Maxima portfolio bestaat uit 14 panden met een totale oppervlakte van circa 138.000 vierkante meter.

Peter Sybesma, Managing Director van Asset & Property Management Savills Nederland, zegt: “We zijn zeer verheugd om samen te werken met MCAP in Nederland en zijn ervan overtuigd dat we binnenkort de prestaties van alle panden binnen deze portefeuilles kunnen optimaliseren en ervoor kunnen zorgen dat zij de best mogelijke inkomsten voor onze klant genereren. Deze nieuwe opdracht is gebaseerd op onze bestaande relatie met MCAP in heel Europa, aangezien we momenteel omvangrijke vastgoedportefeuilles voor hen beheren in zowel Noord-Ierland en de Republiek Ierland. Tevens adviseerde ons pan-Europese taxatie team het Global Fund.”

* MCAP Global Finance (UK) LLP is een Britse dochteronderneming van de in New York gevestigde vermogensbeheerder Marathon Asset Management, L.P. (Marathon).

Over Savills Property Management
De 34 teamleden van Savills Property Management hebben momenteel 1.025.000 vierkante meter onder beheer, van 113 panden. Ze bieden een landelijke dekking voor klanten als Marathon, Real IS, Union en NordCapital en geloven in ‘Life Cycle Real Estate Management’.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/201219-0/04/2016/savills-aangesteld-om-twee-marathon-portefeuilles-te-beheren

Share.

Comments are closed.