Deense Søstrene Grene breidt uit naar Rotterdam

0

Søstrene Grene gaat zich vestigen aan de Hoogstraat 183 in Rotterdam. Het is de vijfde winkel van de Deense retailketen, die na een eerste vestiging in 2012 in Groningen, vorig jaar winkels opende op de Amsterdamse Nieuwendijk, de Spuistraat in Den Haag en op de Melkmarkt in Zwolle. In Rotterdam is met verhuurder Redevco een langjarig huurcontract overeengekomen voor circa 260 m² winkelruimte aan de Hoogstraat. CBRE trad tijdens deze transactie op namens Redevco.

De Hoogstraat is een van de bekendste winkelstraten in het centrum van Rotterdam. Deze straat verbindt het Beursplein en de Koopgoot met de Binnenrotte waar onder andere de Markthal te vinden is. In 1973 werd Søstrene Grene (vertaald: De Zussen Grene) opgericht in Denemarken. De formule heeft inmiddels diverse winkels in thuisland Denemarken, maar ook in Noorwegen, IJsland, Zweden, Frankrijk, Spanje, Ierland, Engeland en Nederland. Het snel wisselende en gunstig geprijsde assortiment bestaat voornamelijk uit non-food producten, woonaccessoires, huishoudelijke artikelen, keukengerei en hobbyartikelen.

CBRE is namens Søstrene Grene ook op zoek naar winkels in andere grote steden in Nederland, onder andere in Utrecht, Eindhoven, Amersfoort, Maastricht, Breda, Enschede, Arnhem en Nijmegen.

 

http://nieuws.cbre.nl/deense-sstrene-grene-breidt-uit-naar-rotterdam/

Share.

Comments are closed.