Gebiedsontwikkeling op locatie Westerdorpsstraat 66 Hoevelaken

0

Op 29 maart jl. heeft de Gemeente Nijkerk een positief besluit genomen om het bestemmingsplan van het ‘Witte Gebouw’, gevestigd aan de Westerdorpsstraat 66 in Hoevelaken, te wijzigen in een woningbouwbestemming. De afgelopen maanden heeft BPD met de gemeente de mogelijkheden verkend voor een herontwikkeling van de locatie en is er een planinitiatief ontwikkeld.

Het hoofdkantoor van BPD, gevestigd in het Witte Gebouw, is zich al langer aan het oriënteren op nieuwe huisvesting op een locatie die beter aansluit bij de positionering van BPD als Europese gebiedsontwikkelaar. Het is op dit moment nog niet bekend waar het hoofdkantoor wordt gehuisvest. Zodra dit concreet is, wordt dit bekendgemaakt.

De huidige locatie, met omliggend terrein, zal in de toekomst door BPD worden ontwikkeld tot een uniek dorps woonmilieu dat ruimte zal bieden aan circa 160 woningen. De locatie zal ‘Woonpark Hoevelaken’ heten en kenmerkt zich door royale woningen, ruimte, rust, groen en stilte. Op 14 april a.s. wordt een inloop- en informatieavond gehouden voor geïnteresseerden en belanghebbenden.

 

http://www.bpd.nl/over-bpd/nieuws/gebiedsontwikkeling-op-locatie-westerdorpsstraat-66-hoevelaken

Share.

Comments are closed.