Servatius verkoopt portefeuille van 130 woningen

0

Servatius Wonen en Vastgoed heeft onlangs een woningportefeuille verkocht van 111 eengezinswoningen en 18 meergezinswoningen in Maastricht en omstreken. De portefeuille is verkocht aan een woningexploitatiemaatschappij die de woningen in een nader op te richten woningmaatschap onder gaat brengen. Capital Value begeleidde Servatius bij de verkoop. De juridische begeleiding is verzorgd door Loyens & Loeff.

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Autoriteit woningcorporaties) heeft conform de Woningwet haar goedkeuring aan deze transactie verleend.

Margot Verbiesen, hoofd verkoop bij Servatius: “Voorlopig is dit de laatste complexgewijze verkoop van Servatius. Met deze laatste verkoop hebben wij voldoende middelen vrij kunnen maken om versneld af te lossen en onze portefeuille verder te verduurzamen.”

Kees van Harten, directeur bij Capital Value: “Ook deze derde verkoop voor Servatius is het resultaat van een zeer succesvolle samenwerking tussen een woningcorporatie en een belegger.”

 

http://www.capitalvalue.nl/nl/nieuws/servatius-verkoopt-portefeuille-van-130-woningen?news_id=322

Share.

Comments are closed.