Vrijstaand bedrijfspand verkocht op zichtlocatie langs de A73

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, heeft namens haar opdrachtgever, de bedrijfsruimte van ca. 1.600 m² gelegen aan de Platinawerf 18 te Beuningen, op zichtlocatie langs de A73 verkocht.

Het bedrijfspand is gelegen op een perceel van ca. 3.940 m² met ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein, en bestaat uit o.a. een bedrijfshal, magazijn en diverse kantoorruimten.

Koper, Optimus Sorters, is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en installatie van sorteersystemen en aanverwante producten. Optimus geniet faam als specialist in sorteersystemen voor logistiek en pakketdistributie. Optimus biedt zijn klanten één aaspreekpunt voor alle zaken met betrekking tot ontwikkeling, engineering, software, productie en service. Optimus heeft referenties in de volgende sectoren: Retail, Groothandel, 3PL, E-Commerce/ E-fulfilment en Post&Pakket.

Koper gaat tevens de bedrijfsruimte vergroten met ca. 800 m² en zullen de kantoorruimten aan voorzijde geheel gaan upgraden.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/12464/Vrijstaand-bedrijfspand-verkocht-op-zichtlocatie-langs-de-A73.html#.Vsy5FVvhDnA

Share.

Comments are closed.