Brug-Ned verwelkomt drie nieuwe huurders in Eindhoven Tower

0

Brug-Ned heeft 688 m² kantoorruimte verhuurd aan drie nieuwe huurders in het compleet gerenoveerde kantoor aan de Bogert 31 in Eindhoven. Jansen Huybregts huurt 330 m² kantoor op de vijftiende verdieping, BAESIS Automotive huurt 190 m² op de vierde verdieping en i-psy huurt 168 m² op de eerste verdieping van kantoor Eindhoven Tower.

Eindhoven Tower is een karakteristiek gebouw in Eindhoven. Het Centraal Station, het Philips Stadion en het centrum van Eindhoven liggen op vijf minuten loopafstand. Het kantoorgebouw is afgelopen zomer opgeleverd na een grootschalige verbouwing. De toren heeft een nieuw interieur gekregen en voldoet zo weer aan de wensen en eisen van kantoorgebruikers.

Mede door de renovatie en de scherpe huurprijzen hebben zich sinds de renovatie al vijf nieuwe huurders in het gebouw gevestigd. In de kantoortoren zijn nog diverse ruimten beschikbaar.

Brug-Ned werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2016/q1-2016/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2016/brug-ned-verwelkomt-drie-nieuwe-huurders-in-eindhoven-tower/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.