HNK beste kantoorverhuurder 2016

0

HNK – Het Nieuwe Kantoor – is door het Nationale Business Succes Award (NBSA) Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Kantoorruimteverhuurbranche. Hiermee dingt zij mee naar de Nationale Business Succes Award, de grootste ondernemersprijs van Nederland. Volgens de Nominatiecommissie heeft HNK zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘HNK geldt als een van de belangrijkste bedrijven op het gebied van verhuur van kantoorruimte en weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid’, aldus de NBSA.

‘Dicht bij de gebruiker blijven, creatief zijn en flexibel met de klantvraag kunnen omgaan zijn de kernbegrippen die HNK maken tot total service provider in werkplekken’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie van het NBSA-instituut. ‘HNK concurreert niet op prijs, maar zoekt in haar aanbod naar die elementen waar de klant graag voor wil betalen. Hieromheen is het totale dienstenpakket ontwikkeld. Van flexwerkplek tot een compleet eigen kantoor met alles erop en eraan, alles is bij HNK mogelijk. Een hoogwaardig bedrijf dat in betrekkelijk korte tijd een opmerkelijke positie heeft opgebouwd.

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor. Met dit concept richt NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele huisvestingsconcepten in de kantorenmarkt. ‘Na 3 jaar met passie en focus gewerkt te hebben aan deze formule, zijn wij zeer trots op de award en de erkenning voor HNK’, aldus Johan Buijs, CEO NSI.

Zondag 14 feburari is HNK te zien bij het programma De succesfactor op RTL 7 om 13.55 uur.

Over de Nationale Business Succes Award
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. Het is de missie van het Nationale Business Succes Award Instituut (opgericht in 2011) om succesfactoren van bedrijven en professionals te identificeren en te versterken. Elk jaar volgt het instituut de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches. De diverse branches kennen een winnaar (branche award) en deze winnaars strijden om de Nationale Business Succes Award.

 

http://www.nsi.nl/nl/nieuws/hnk-beste-kantoorverhuurder-2016

Share.

Comments are closed.