Beleggingsportefeuille Royal Invest Europe volledig verkocht

0

Het kantorencomplex aan de Schepersmaat 4 in Assen is verkocht door de curator in het faillissement van de Royal Invest Europe-portefeuille. Het object op het bedrijventerrein Schepersmaat II, bestaat uit een kantoorgebouw met elf aan elkaar verbonden kantoorgebouwen van twee tot drie bouwlagen. In totaal gaat het om circa 18.547 m² kantoorruimte. De koper, een particuliere belegger, is voornemens het complex te gaan transformeren.

Met de verkoop van dit object zijn alle zeventien objecten uit het Royal Invest Europe-faillissement verkocht. DTZ Zadelhoff had de opdracht om de curator te begeleiden bij de afwikkeling van de Royal Invest Europe-beleggingsportefeuille.

De totale portefeuille, bestaande uit diverse kantoor- en bedrijfsruimten, had een oppervlakte van circa 80.000 m² en is verkocht aan diverse eigenaar-gebruikers,(particuliere) beleggers en ontwikkelaars. De zeventien objecten lagen verspreid over veertien steden: Alkmaar, Amsterdam, Assen, Badhoevedorp, Beverwijk, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Leeuwarden, Lelystad, Roermond, Utrecht, Vianen en Woerden.

De curator, Jan Padberg van HVG Advocaten & Notarissen LLP, werd bij de transacties geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2016/q1-2016/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2016/beleggingsportefeuille-royal-invest-europe-volledig-verkocht/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.