World Fashion Centre Toren 3 verkocht

0

Het kantoorgebouw World Fashion Centre Toren 3 aan het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam is verkocht. Het gebouw van circa 40.000 m² is op dit moment nog gedeeltelijk in gebruik als kantoor en showroom. De gemeente Amsterdam heeft aangegeven een bestemmingsverruiming naar wonen mogelijk te maken.

Op korte termijn wordt een gedeelte van het gebouw door de nieuwe eigenaar getransformeerd naar 360 city lofts. De lofts zijn allemaal bestemd voor de verhuur. Daarnaast wordt het bestaande confectiecentrum in de plint van het gebouw (circa 15.000 m²) geoptimaliseerd. City Pads is als transformatiespecialist bij het project betrokken, Kondor Wessels is de verantwoordelijke aannemer.

Het gebouw ligt aan de ringweg A10 en dichtbij woningontwikkelingen als King & Queen, het Oranjekwartier en het Rembrandpark.

De verkoper werd begeleid door Cairn Real Estate bv en CBRE. De koper werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2016/q1-2016/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2016/dtz-zadelhoff-adviseert-bij-transactie-world-fashion-centre-toren-3-in-amsterdam/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.