Ergon Nederland koopt Castellastraat 26 in Nijmegen

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, heeft namens haar opdrachtgever Woonstichting De Key, een casco kantoor-/bedrijfsruimte van ca. 540 m² met 5 parkeerplaatsen gelegen in ondergrondse parkeerkelder verkocht.

Het object staat bekend als Castellastraat 26 en is gelegen in de Nijmeegse wijk Bottendaal. De kantoorruimte maakt deel uit van het Dobbelman project, gelegen op het herontwikkelde fabrieksterrein van de voormalige waspoederfabriek Dobbelman. Het object is de laatste unit welke verkocht is binnen het project. Strijbosch Thunnissen Makelaars draagde zorg voor verkoop van het merendeel binnen het (nieuwbouw)project.

Koper, Ergon Nederland, is een uitzendorganisatie met oog voor specialismen. Ergon Nederland is actief binnen een specifiek aantal branches en selecteren daarvoor gespecialiseerde vakmensen. Ergon Nederland is altijd op zoek naar de perfecte match tussen uitzendkracht en opdrachtgever. Daarbij staat de menselijke benadering centraal. Branches zijn o.a. gevelbouw, afbouw, schilders en techniek.

Koper werd geadviseerd door RéBM Bedrijfsmakelaardij Nijmegen.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/12290/Kantoorruimte-verkocht-in-Nijmegen.html#.VoTtsRXhDIU

Share.

Comments are closed.