Maarsen Groep verhuurt ruim 3.000 m² in haar portefeuille

0

Verspreid over diverse objecten in Amsterdam en Rotterdam heeft Maarsen Groep in totaal ca. 3.000 m² verhuurd in haar beleggingsportefeuille.

Buitenveldertelaan 106 te Amsterdam
In het gebouw ‘Radboud’ aan de Buitenveldertselaan 106 heeft Maarsen Groep ca. 900 m² verhuurd aan diverse partijen. Het gebouw is vrijwel geheel verhuurd. Er zijn nog 2 units beschikbaar van ca. 140 m² en 250 m².

Derkinderenstraat 88 te Amsterdam
In het gebouw aan de Derkinderenstraat heeft Talent, Werving & Selectie de begane grond unit gehuurd van ca. 115 m². De begane grond is hiermee volledig verhuurd. In het aangrenzende gebouw Postjesweg zijn nog enkele ruimten beschikbaar op de verdieping.

Cuserpark te Amsterdam
In het complex Cuserpark heeft Maarsen Groep ca. 1.000 m² verhuurd aan Nielen Schuman en L&A Advocaten. De gebouwen maken onderdeel uit van een 5-tal kantorenpaviljoens die samen het Cuserpark vormen. Cuserpark ligt op een paar minuten van de Zuidas, vlakbij Schiphol en het Amsterdamse Bos in Amsterdam. Op het complex zijn nog 3 ruimten te huren van ca. 400m² groot.

First complex te Rotterdam
Het gebouw Kruisplein 25 maakt onderdeel uit van het First complex. In het gebouw is ca. 600 m² verhuurd aan een nog nader bekend te maken partij. In het gebouw is nog 1 ruimte beschikbaar van ca. 600 m².

Zwarte Woud 2 te Utrecht
In het gebouw ‘Woudstede’ heeft Maarsen Groep ca. 400 m² verhuurd aan de Stichting Primaire Huisartsen Posten. In het gebouw is nog ca. 700 m² beschikbaar voor verhuur.

De diverse transacties zijn tot stand gekomen middels bemiddeling van TREC Bedrijfsmakelaars, Brockhoff Bedrijfsmakelaardij , Flexas.nl, Alberts & Muus en Maarsen Groep zelf.

 

http://www.maarsengroep.nl/index.php/readmore/pressrelease-64.html

Share.

Comments are closed.