Teleperformance huurt 4.641 m² in Zoetermeer

0

Teleperformance heeft een huurovereenkomst getekend voor 4.641 m² kantoorruimte en 62 parkeerplaatsen voor het gebouw Ierlandlaan 45 te Zoetermeer. De verhuurder is Klaverblad Exploitatie Bedrijf B.V.

Teleperformance, wereldwijd marktleider in outsourcing van multichannel klantcontact, opent 15 oktober haar vijfde Nederlandse vestiging in Zoetermeer. Vanwege de samenwerking met nieuwe opdrachtgevers en uitbreidingen voor bestaande opdrachtgevers, groeit Teleperformance aanzienlijk. De nieuwe vestiging biedt ruimte voor ruim 500 agents en een business unit waarin een team van experts zich specialiseert in social media en customer experience management.

Klaverblad Exploitatie Bedrijf is verheugd over de komst van Teleperformance en heet de nieuwe huurder van harte welkom. De dochtermaatschappij van Klaverblad Verzekeringen is zeer te spreken over de snelle en prettige manier waarop de onderhandelingen over het huurcontract zijn verlopen. Met de komst van Teleperformance zijn de kantoorpanden op Business Park Soeterweyde, dat geheel eigendom is van Klaverblad Exploitatie Bedrijf, voor circa 90 procent verhuurd.

JLL heeft namens Teleperformance het gehele aanhuurproces begeleid.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/760/teleperformance-huurt-4641-m2-in-zoetermeer

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?