Deens retail concept Søstrene Grene opent in Amsterdam

0

Kroonenberg Groep is een langjarige huurovereenkomst aangegaan met het Deense retail concept Søstrene Grene voor een winkelruimte van circa 340 m² aan de Nieuwendijk te Amsterdam. Na een korte verbouwing zal de winkel binnenkort haar deuren openen. De Amsterdamse Nieuwendijk is een winkelgebied in transitie, waar veel aandacht wordt besteed aan het creëren van een aantrekkelijke branchemix. Zo is Zara recent geopend en volgen er nieuwe winkels van Primark en JD Sports.

In 1973 werd Søstrene Grene (vertaald: De Zussen Grene) opgericht in Denemarken. De formule heeft inmiddels diverse winkels in thuisland Denemarken, maar ook in Noorwegen, IJsland en Zweden, Frankrijk en Spanje. In Nederland opende Søstrene Grene in 2012 een vestiging aan de Groningse Grote Markt. Het snel wisselende en gunstig geprijsde assortiment bestaat voornamelijk uit non-food producten, woonaccessoires, huishoudelijke artikelen, keukengerei en hobbyartikelen.

CBRE trad op als vastgoedadviseur van de huurder. Kroonenberg Groep werd geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand. Søstrene Grene is nog op zoek naar winkels in de grotere steden van Nederland, onder andere in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Breda en Amersfoort.

 

http://nieuws.cbre.nl/deens-retail-concept-sstrene-grene-opent-in-amsterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?