Veenman huurt 1.725 m² kantoorruimte in Rotterdam

0

Veenman BV en een particuliere belegger hebben per 1 augustus 2015 een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor kantoorruimte aan de Linatebaan 101 in Rotterdam. Het gehuurde omvat circa 1.725 m² kantoorruimte en 63 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Op deze locatie zal Veenman haar Rotterdamse kantoor gaan huisvesten dat tevens als hoofdkantoor in Nederland fungeert.

De Linatebaan 101 ligt op Business Park Rotterdam The Hague Airport. Bedrijven als Dura Vermeer, Brunel en Culimer zijn hier eveneens gehuisvest.

Veenman is een echt Nederlands bedrijf dat bijna haar 100-jarig bestaan viert. De volwaardige dochter van Xerox levert concrete oplossingen op het gebied van document management en informatievraagstukken.

CBRE adviseerde Veenman tijdens het huisvestingstraject. De vastgoedadviseur stelde onder meer een Programma van Eisen op, deed een uitvoerige locatie- en alternatievenanalyse en was verantwoordelijk voor de commerciële onderhandelingen. De verhuurder werd bijgestaan door Colliers International.

 

http://nieuws.cbre.nl/veenman-huurt-1725-m-kantoorruimte-in-rotterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?