Op=Op en Kik vestigen zich in winkelcentrum Leyweg

0

Op=Op Voordeelshop en KiK Textiliën huren 800 m² op de Leyweg in Den Haag.

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft huurcontracten getekend met Op=Op Voordeelshop en KiK Textiliën voor een totaaloppervlakte van 800 m² op de Leyweg in Den Haag.

Op=Op Voordeelshop heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een winkelunit van 300 m² tegen marktconforme voorwaarden. Op=Op Voordeelshop groeit in 2015 in hoog tempo naar 130 winkels.

De huurder werd voor deze aanhuur begeleid door Jacobs Van der Meij Real Estate. KiK Textiliën heeft een winkel op de Leyweg aangehuurd van circa 500 m2.

Winkelcentrum Leyweg ligt in het stadsdeel Den Haag-Zuidwest. Het winkelgebied beslaat ruim 38.000 m² en biedt een aantrekkelijk aanbod van landelijke ketens als Action, Hoogvliet, Hema, Jumbo, C&A, Van Haren en lokaal opererende ondernemers aan. Verhuurder is Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Frisia Makelaars bracht als vastgoedadviseur van de eigenaar de transactie tot stand. Syntrus Achmea Real Estate & Finance wordt aan de Leyweg begeleid door Frisia Makelaars, JNW Makelaars en Grontmij Vastgoedmanagement.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?