Regus huurt 4.000 m² kantoor in Viñoly op de Zuidas

0

Boekel en Regus hebben een huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte in het Viñoly gebouw in Amsterdam. Het gaat om een gedeeltelijke contractovername van 4.000 m² kantoorruimte aan het Gustav Mahlerplein op de Zuidas. Regus neemt het contract van Boekel over voor de begane grond tot en met de tweede verdieping. Advocatenkantoor Boekel blijft zelf ook gevestigd in Viñoly.

Viñoly is één van de eerste kantoorgebouwen van het Mahler4-project aan het Gustav Mahlerplein en is vernoemd naar de architect Rafael Viñoly. Het kantoorgebouw bestaat uit zowel laagbouw als hoogbouw. De hoogbouw heeft meerdere huurders, en in de laagbouw wordt Regus nu de tweede huurder naast Boekel.

De Zuidas is een hoogwaardig kantoorgebied waar diverse ontwikkelingen plaatsvinden en vele gerenommeerde organisaties zijn gevestigd. Het wordt dan ook als een ‘high end’ en goed presterende kantooromgeving gezien.

Boekel werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/regus-huurt-4000-m%C2%B2-kantoor-in-vi%C3%B1oly-op-de-zuidas/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?