Drie nieuwe winkels in Markthof Hoofddorp

0

Kroonenberg Groep en Prowinko hebben 3 winkels verhuurd aan het Marktplein/De Markthof in Hoofddorp. BackWerk en The Athlete’s Foot zijn beiden een langjarig huurcontract overeengekomen voor circa 200 m² winkelruimte. Het Hoofddorpsch Friethuys tekende voor circa 60 m². De totale verhuurde ruimte komt hiermee op circa 460 m².

De Markthof won in 2012 de NRW Jaarprijs vanwege de transformatie naar een open en modern winkelgebied. Er is sprake van een evenwichtige functiemix (wonen, parkeren, kantoorruimte, horeca en retail) en consumenten waarderen het eigentijdse aanbod in het middensegment van de markt. Onder meer H&M, The Sting en Primark zijn hier gevestigd. De verhuurders hebben met het vastleggen van de genoemde retailers het aanbod verder weten te versterken. Op korte termijn komt er nog circa 176 m² winkelruimte beschikbaar in de Markthof.

CBRE trad op als adviseur van de verhuurders. BackWerk werd geadviseerd door Engelvast. Moot Retail stond The Athlete’s Foot bij.

 

http://nieuws.cbre.nl/drie-nieuwe-winkels-in-markthof-hoofddorp/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?