Commerz Real verhuurt 3.500 m² in de Millennium Tower Amsterdam Sloterdijk

0

Verhuurder Commerz Real heeft in totaal circa 3.500 m² kantoorruimte verhuurd in de Millennium Tower aan de Radarweg 29 in Amsterdam Sloterdijk. Zowel Continental Mail Processing als NCR Nederland hebben zich langdurig verbonden aan dit vernieuwde multi tenantgebouw op loopafstand van het treinstation Sloterdijk.

De Millennium Tower bestaat uit circa 42.000 m² kantoorruimte waarvan huurder Reed Elsevier ongeveer de helft in gebruik heeft. Eigenaar Commerz Real heeft het gebouw eind 2014 gerenoveerd waarbij de begane grond en algemene ruimten zijn aangepast. Er is onder andere gewerkt aan een nieuwe receptiebalie en fitnessruimte en er is een fraaie espressobar toegevoegd. Hierdoor is er een aantrekkelijk multi tenantgebouw ontstaan dat zich nu direct bewijst met twee nieuwe huurders. Eerder dit jaar koos ook The Office Operators voor de Millennium Tower.

Continental Mail Processing is actief in multi channel marketing en kiest voor Sloterdijk nadat het sinds enige jaren in Zaandam was gevestigd. Vooral de voorzieningen en de kwaliteit van het gebouw, de mogelijkheid om alle ruimte op één verdieping te huren en de uitstekende bereikbaarheid gaven de doorslag om te kiezen voor de huur van 1.650 m² in de Millennium Tower.

JLL trad bij deze transactie op voor de verhuurder, collegiaal met CBRE. Continental Mail Processing werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

NCR Nederland verhuist binnen Amsterdam van het Rieker Business Park, waar het kantoorruimte huurde, naar Amsterdam Sloterdijk. Het bedrijf heeft gekozen voor de Millennium Tower vanwege de grote vloervelden, de vele services in het gebouw en de uitstekende bereikbaarheid. NCR Nederland is een vooraanstaande leverancier van elektronische betaalterminals en betaaloplossingen en telt wereldwijd circa 29.000 medewerkers.

JLL adviseerde huurder NCR Nederland gedurende dit traject. De verhuurder werd, in collegiale samenwerking met CBRE, geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/commerz-real-verhuurt-3500-m%C2%B2-in-de-millennium-tower-amsterdam-sloterdijk/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?