Heembouw realiseert bedrijfscomplex met nieuw hoofdkantoor voor HOYER in Botlek

0

In opdracht van HOYER Nederland start Heembouw binnenkort met de realisatie van het nieuwe hoofdkantoor en een uitbreiding van de wasstraat voor tankcontainers op het terrein van HOYER aan de Oude Maasweg in Rotterdam Botlek. Dit is de eerste fase van een uitgebreide aanpak van het totale bedrijfscomplex van HOYER.

HOYER is een internationaal logistiek dienstverlener, en is één van de wereldmarktleiders op het gebied van het internationaal vervoer van vloeibare chemicaliën, levensmiddelen, gas- en mineraaloliën. Heembouw zal het nieuwe hoofdkantoor van 4.000 m² realiseren op de plek waar nu nog een aantal leegstaande kantoren van HOYER staan; deze zullen gesloopt worden. De bestaande wasstraat voor tankcontainers zal worden uitgebreid en worden voorzien van een vloeistofdichte ondergrond.

Habeon Architecten maakte het ontwerp voor de nieuwbouw en uitbreiding. Amstelius Vastgoed zal als directievoerder optreden. Heembouw start in september met de werkzaamheden; rond de bouwvak van 2016 is de oplevering.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws/heembouw-realiseert-bedrijfscomplex-met-nieuw-hoofdkantoor-voor-hoyer-in-botlek.html

Share.

Comments are closed.