3.000 m² verhuurd in kantoorgebouw Zuiderhof II Zuidas

0

In het gebouw Zuiderhof II aan de Jachthavenweg 109-111 is circa 3.000 m² verhuurd. Dit meldt DTZ Zadelhoff namens asset manager GLL Real Estate Partners GmbH en eigenaar PATRIZIA GewerbeInvest KAG mbH.

Een grote Braziliaanse vliegtuigfabrikant zal haar Europese hoofdkantoor vanuit Parijs verplaatsen naar de Zuidas. De vliegtuigbouwer huurt circa 1.800 m² kantoorruimte op de eerste verdieping in het gebouw Zuiderhof aan de Zuidas. De bereikbaarheid, zichtbaarheid van het gebouw en de vele voorzieningen in het gebouw waren doorslaggevend. Colliers International adviseerde de huurder bij deze transactie. DTZ Zadelhoff adviseerde de eigenaar.

Naast de nieuwe huurder heeft een zittende huurder ervoor gekozen haar activiteiten uit te breiden in het gebouw. Hierdoor is dit jaar al circa 3.000 m² verhuurd in het gebouw. In totaal is nu nog circa 3.500 m² beschikbaar in het gebouw aan de Zuidas. Deelverhuur is mogelijk vanaf 700 m².

Het gebouw wordt beheerd door Bilfinger Real Estate en het asset management ligt bij GLL Real Estate Partners GmbH. De verhuur van het gebouw is in handen van Van Dijk & Ten Cate en DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/3000-m%C2%B2-verhuurd-in-kantoorgebouw-zuiderhof-ii-zuidas/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.