Subway restaurant in Zaans huisje

0

Concept werkt uitstekend in toeristische setting.

Als je denkt dat SUBWAY® restaurants alleen maar voorkomen in drukke winkelstraten en stationsomgevingen, dan heb je het mis. Elke plek waar consumenten samenkomen, kan een vruchtbare locatie zijn voor ons concept. Denk aan tankstations, universiteitsterreinen, bouwmarkten én aan toeristische trekpleisters.

Deze zomer is zowaar een vestiging geopend in één van de karakteristieke Zaanse huisjes, in de buurt van het station in Zaandam. De nieuwe SUBWAY® franchisenemer Martijn van Leijen barst van de ambitie. “Dit is de ideale locatie om het eerste SUBWAY® restaurant in Zaandam te openen. Er komen veel mensen langs op weg van en naar het station. De traditionele Zaanse bouwstijl van het pand is een echte aandachtstrekker!”

Van amusement naar quickservice
Met het openen van een SUBWAY® restaurant, slaat de kersverse franchisenemer een nieuwe weg in. Hij laat zien dat het snel kan gaan in een mensenleven. “Ik werkte bij een amusementshal op het Leidseplein in Amsterdam, maar wilde op een gegeven moment iets anders. Ik raakte erover in gesprek met twee goede vrienden, die zelf ervaring hadden als SUBWAY® franchisenemer en sinds kort actief zijn als SUBWAY® Development Agent. Zij boden aan mij te helpen een overstap te maken naar SUBWAY® franchisenemer.”

Traditional en non-traditional locaties
Een SUBWAY® restaurant op een toeristische plek bewijst dat je voor allerlei type locaties kunt gaan binnen het SUBWAY® franchiseconcept. Je kunt kiezen voor een traditionele locatie, zoals in een drukke winkelstraat. Inmiddels zijn er ook tal van voorbeelden van SUBWAY® restaurants op zogeheten non-traditional locaties: een drive-thru, zoals in Heteren, in een tankstation, zoals in Veldhoven, of in een bouwmarkt, zoals in de GAMMA in Amsterdam. En wat dacht je van een echt SUBWAY® café, waar koffie van Seattles Best (een merknaam van Starbucks) wordt geschonken en traditionele Amerikaanse lekkernijen als muffins, donuts en brownies worden geserveerd. Dat alles in een nieuw decor, met moderne voorzieningen waaronder wifi.

 

http://www.subway-franchise.nl/content/subway%C2%AE-restaurant-zaans-huisje

Share.

Comments are closed.