Tribes creëert ’s werelds eerste kantoorstrand

0

Op zaterdag 8 Augustus as opent het eerste kantoorstrand ter wereld op ‘het Zoute’ strand in Knokke, België.

Het motto van het flex office concept Tribes is ‘We go where the business is’ en dat inspireerde Tribes Chief (en fervent Knokke-ganger) Eduard Schaepman tot een spectaculaire wereldprimeur: het eerste pop-up Beach Office ter wereld. Schaepman: “Met de hedendaagse digitale middelen kan de moderne Business Nomad tegenwoordig werken waar hij wil. Het strand van Knokke is misschien nog wel het mooiste voorbeeld; zakenmensen uit België en Nederland ontmoeten elkaar daar in de zomer, met hun smartphone in de ene en een drankje in de andere hand, en initiëren de mooiste nieuwe business deals. Dat bracht me op het idee om van ‘het Zoute’ strand voor één dag het leukste kantoor van de wereld te maken; Tribes Beach, compleet met WiFi, oplaadpunten, heerlijke catering en alle andere faciliteiten die u van een Tribes vestiging mag verwachten. Maar vooral ook met veel acts, veel gezelligheid en, hoe kan het ook anders, veel inspiratie van in dit geval Afrikaanse stammen”.

Speciale gast van Tribes Beach is de Belgische fotografe Hannelore Vandenbussche, die samen met de wereldberoemde fotograaf Jimmy Nelson de wereld over reisde voor zijn boek ‘Before they pass away’, waarin hij de laatste overgebleven stammen op een prachtige manier vastlegde. Vandenbussche zal haar schitterende, recent gepubliceerde reisverslag bij Tribes Beach komen signeren.

 

http://tribes.nl/news/tribes-cre%C3%ABert-%E2%80%99s-werelds-eerste-kantoorstrand

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?