Voormalige Campinaterrein Heiloo verkocht

0

HBB Groep en De Geus Bouw tekenen contract voor 82 woningen in Heiloo.

FrieslandCampina heeft het voormalige Campinaterrein aan de Kanaalweg in Heiloo verkocht aan de combinatie De Geus Bouw en HBB Ontwikkeling (onderdeel van HBB Groep). Samen gaan deze twee authentieke familiebedrijven – met ieders eigen expertise – aan de slag met de ontwikkeling en realisatie van de totaal 82 woningen achter de Kanaalweg in Heiloo. HBB zal hierin de ontwikkeling ter hand nemen.

Het terrein – dat bekend staat als het ‘Campina-terrein’ – zal een ware metamorfose ondergaan. Het is voor het dorp een krachtige locatie met in de directe nabijheid scholen, diverse supermarkten, zorgvoorzieningen, winkels, het station en het centrum van Heiloo. Deze nieuwbouwontwikkeling bestaat uit totaal 82 woningen. Hier komen tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

“Wij zijn trots op dit project op deze prachtlocatie, waarbij we dit gebied weer terug gaan geven aan de bewoners van Heiloo, industrie wordt ingeruild voor een fijne nieuwe woonomgeving,” aldus Martijn van de Poll, directeur HBB Groep, “ons doel is om samen een nieuwe dorpse wijk te creëren. Een wijk die goed aansluit bij de wensen van de nieuwe bewoners, maar die ook aansluit bij de huidige omwonenden.” Samen met de gemeente kan het ontwikkelteam nu volle vaart vooruit.

FrieslandCampina is in het verkoopproces geadviseerd door 3Stone Real Estate. Het ontwikkelteam gaat nu vol aan de slag met ENZO Architecten voor een nieuw stedenbouwkundig verkavelingsplan.

Share.

Leave A Reply