ITpreneurs huurt opnieuw in Rotterdam Central District

0

Per 1 augustus 2015 verhuist ITpreneurs intern naar de 10e verdieping van gebouw 200 Weena in het hart van het Central Business District in Rotterdam.

ITpreneurs, gespecialiseerd in duurzame multimediale oplossingen voor actuele vraagstukken binnen onderwijs, taal, werk, lifestyle, burgerschap en zorg, gaat circa 700 m² huren. Het bedrijf maakt gebruik van blended learning via multimediale toepassingen. Dat houdt in dat onderdelen als e-learning, game-gebaseerd leren en televisie gecombineerd worden met persoonlijke interventies.

Gebouw 200 Weena, dat onder de naam W200 verder zal gaan, wordt door de verhuurder grondig gerenoveerd. De entreehal krijgt een metamorfose en wordt voorzien van diverse gebouwfaciliteiten waaronder algemene en separaat te huren vergaderunits, een interne fietsenstalling, een algemene receptie en (mogelijkheid voor) een horecavoorziening. Hierdoor krijgt het gebouw een nieuwe en frisse uitstraling en zal het weer voldoen aan de huidige wensen van de huurders.

De verhuurder werd in collegiale samenwerking door JLL en De Mik Bedrijfshuisvesting begeleid. ITPreneurs werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q2-2015/transactieberichten-uit-het-tweede-kwartaal-van-2015/itpreneurs-huurt-opnieuw-in-rotterdam-central-district/?page=1&region=

Share.

Leave A Reply