VolkerWessels Telecom huurt kantoor- en bedrijfsruimte te Utrecht

0

Namens Vastgoed Fusiefonds Hanzevast CV heeft Hanzevast real estate overeenstemming bereikt met VolkerWessels Telecom | Infratechniek inzake een nieuwe huurovereenkomst voor het gebouw ‘Eclipse’ te Utrecht.

De huurovereenkomst is overeengekomen voor een langjarige periode en betreft 4.762m² kantoor- en bedrijfsruimte alsmede 140 parkeerplaatsen aan de Zonnebaan 1. Het gebouw ligt op het bedrijventerrein Lage Weide te Utrecht, direct aan de Rijksweg A2. De strategische locatie, de efficiënte indeling van de kantoorruimte en de hoogwaardige bedrijfsruimte hebben uiteindelijk de doorslag gegeven in de keuze voor dit gebouw.

VolkerWessels Telecom is specialist in het ontwerpen, bouwen en beheren van telecomnetwerken. In het nieuwe gebouw gaat VolkerWessels Telecom collega’s uit de locaties in Amsterdam en Houten onderbrengen. Deze nieuwe vestigingslocatie biedt plaats aan ongeveer 300 medewerkers. Vanaf het derde kwartaal 2015 neemt VolkerWessels Telecom haar intrek in het pand.

Hanzevast zal gebouw ‘Eclipse’ renoveren en verduurzamen. Na deze transactie is er nog 1.382 m² kantoorruimte in het gebouw beschikbaar. Hanzevast verwacht hier op korte termijn een gebruiker voor te vinden. De nieuw gesloten huurovereenkomst betekent een stijging van 3,5 % in de bezettingsgraad van het Fusiefonds van Hanzevast.

Hanzevast werd in deze transactie bijgestaan door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. De verhuur is in handen van Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting en Statement Real Estate.

 

http://www.hanzevastcapital.nl/nieuws/volkerwessels-telecom-huurt-kantoor-en-bedrijfsruimte-te-utrecht

Share.

Leave A Reply